EU-kontroll Gjøvik

MECA Service – er godkjent bilverksted for å utføre EU-kontroll på Gjøvik.

Eu-kontroll på GjøvikVi er et godkjent bilverksted for å kunne utføre EU-kontroll på Gjøvik. Våre mekanikere har kompetanse og utstyr som tilfredsstiller de krav som din bilprodusent forventer.
Hensikten med EU-kontrollen, eller periodisk kjøretøykontroll (PKK) som er den korrekte benevnelsen, er å gi en tryggere og mer miljøvennlig bilpark. Din sikkerhet på veien er vår høyeste prioritet, og EU-kontrollen er en viktig del av dette engasjementet.

Vi anbefaler at du bestiller time til EU-kontroll i god tid. Da har du tid til å utbedre eventuelle feil og mangler før fristen utgår.

Her bestiller du din neste EU-kontroll

Hva inkluderer vår EU-kontroll på Gjøvik:

  • Bremser: Vi vurderer nøye tilstanden på bremsesystemet for å sikre riktig funksjon og optimale bremseegenskaper.

  • Lys og signaler: Våre eksperter sjekker alle lys og signaler, inkludert frontlys, baklys, blinklys og bremselys, for å sikre at de fungerer feilfritt.
  • Dekk og hjuloppheng: Vi undersøker dekkene for slitasje, trykk og generell tilstand. I tillegg vurderer vi hjulopphenget for eventuelle feil eller slitasje.
  • Eksosutslipp: Vår miljøvennlige EU-kontroll inkluderer en sjekk av eksosutslipp for å sikre at kjøretøyet holder seg innenfor gjeldende utslippsstandarder.
  • Styring og hjuljustering: Vi evaluerer styringen og justeringen av hjulene for å sikre en stabil og sikker kjøreopplevelse.
  • Karosseri og rust: En grundig gjennomgang av karosseriet for rust og strukturelle feil er en del av vår EU-kontroll for å sikre kjøretøyets totale integritet.

Du vil som kunde hos oss motta en rapport som beskriver resultatene av kontrollen. Hvis vi har funnet feil eller mangler, vil rapporten inneholde informasjon om hva som må utbedres for å bringe kjøretøyet i samsvar med kravene.

Velkommen til Meca service – Gjøvik, din pålitelige destinasjon for EU-kontroll av kjøretøy. Vår grundige EU-kontroll sikrer at ditt kjøretøy overholder de nødvendige sikkerhetsstandardene og miljøkravene.

Du kan søke her hos Vegvesenet å finne ut når fristen for neste EU-kontroll av din bil eller i søkefeltet under….